Halpaa golfia - Millä Suomen golfseuralla on halvin jäsenmaksu 2014?

Katso millä golfseuralla on Suomen halvin jäsenmaksu 2015!

1 Tähteä2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 Arvostelua, Keskiarvo: 4.50Arvosteluita annettu 5)
Loading...Loading...

Golf on peli, jolla on harrastajia joka lähtöön. Toiset pelaavat paljon ja toiset vähän, toiset pelaavat useimmiten samalla kentällä ja toiset haluavat kiertää useita kenttiä kesän aikana. Onneksi sopivia maksuvaihtoehtoja löytyy jokaiselle.

Jos haluat pelata golfia kauden aikana useita kymmeniä kierroksia samalla kentällä, kannattaa sinun hankkia jäsenyys kyseisestä seurasta ja ostaa rajoittamaton pelioikeus koko kaudelle. Tällä tavalla kierroskohtainen hinta pienenee sitä mukaa kuinka monta kierrosta kaudessa pelaat.

Halpapelaaminen on yleistymässä

Monille pelaajille useiden satojen eurojen hintainen pelioikeus on kuitenkin aivan liian kallis. Eikä sitä tietenkään kannata hankkia, jos arvelee jo etukäteen, että ei tule pelaamaan riittävän aktiivisesti. Tämä on johtanut siihen, että golfin halpapelaaminen on kasvattanut suosiotaan.

Monet golfarit tietävät, että kalliille pelioikeudelle on olemassa vaihtoehto. Golfia voi pelata myös halvalla! Tämä artikkeli vastaa kysymykseen ”Millä golfseuralla on Suomen halvin jäsenmaksu?”

Golf & jäsenyys – muutamia faktoja

Golfarilla on täysi oikeus pelata millä tahansa Suomen golfkentällä, kunhan on rekisteröitynyt jäseneksi johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan.

Pieniä rajoituksia saattaa kuitenkin olla. Useilla kentillä on vieraspelaajille tasoitusraja, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi yli 36 tasoituksella pelaavat eivät pääse kyseiselle kentälle pelaamaan. Tasoitusrajoitukset koskevat usein myös peliryhmän kokonaistasoitusta. Joillain golfkentillä on omia erityisiä sääntöjä ja käytäntöjä vieraspelaajien suhteen, jotka voivat esimerkiksi rajoittaa pelaamista tiettyinä viikonpäivinä tai kellonaikoina.

Summaus: Jos pelaat kohtuullisen hyvällä tasoituksella, voit hyvin vapaasti pelata millä tahansa Suomen golfkentällä. Sinun tarvitsee vain:

  1. Hankkia jäsenyys johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan
  2. Varata tiiaika hyvissä ajoin haluamallesi kentälle
  3. Maksaa kertamaksu pelikierroksesta joko green feellä tai pelilipuilla

Huom! Sinun ei tarvitse pelata varsinaisen jäsenseurasi kentällä yhtään kierrosta tai olla muutenkaan osallisena heidän toiminnassaan. Voit siis käytännössä valita täysin vapaasti, että minkä golfseuran jäseneksi liityt. Tästä seuraakin kysymys: Millä golfseuralla on Suomen halvin jäsenmaksu 2015?

Suomen halvin jäsenmaksu

Vuosien varrella Suomen halvin jäsenmaksu on hieman vaihdellut seurasta toiseen ja hintakin on samalla liikkunut muutamia euroja ylös ja alas. Viimeisimmät vuodet halvinta golfin jäsenmaksua on tarjonnut Oulujokilaakson Golfklubi. Jäsenmaksu on vain 58 euroa!

Voit liittyä Oulujokilaakson Golfklubin jäseneksi kätevästi heidän nettisivuillaan.

Tarkat faktat jäsenyydestä – Oulujokilaakson Golfklubi

  • Jäsenmaksu vuodelle 2015 on 58€ (Suomen halvin hinta!)
  • Saat tasoituskortin postilla kotiisi muutamassa viikossa
  • Hintaan kuuluu myös golfvakuutus sekä golfliiton lehden vuosikerta

Suuntaamassa golfkentälle? Hanki edulliset golfpallot bägiisi!

Puhdistetuilla järvipalloilla pelaat laadukkaasti ja halvalla. Premium-golfpallot, kuten Titleist Pro V1, maksavat vain murto-osan siitä, mitä ne maksaisivat uutena, mutta laadultaan pallot ovat usein miltei samaa tasoa. 

Osta Titleist Pro V1 -järvipallot verkkokaupasta