Järvipallo eli käytetty golfpallo

Halvat puhdistetut järvipallot

1 Tähteä2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 Arvostelua, Keskiarvo: 4.67Arvosteluita annettu 5)
Loading...Loading...

Käytetyt Second Chance -golfpallot ovat hyvä vaihtoehto hintatietoiselle golfarille

Harva golfari ostaa käytettyjä golfpalloja. Tämä johtuu paljolti tietämättömyydestä sekä siitä, että tarjonta on pro-shopeissa ja paikallisissa kivijalkaliikkeissä kovin rajallista. Usein pro-shopissa myytävät järvipallot ovat kokoelma sekalaisia merkkejä ja laatuja, joiden joukosta parhaat golfpallot on valittu jo aikaa sitten ja jäljellä on enää vain distance-palloja.

Verkkokaupoissa tilanne on aivan toinen. Useimmista verkkokaupoista voi suoraan ostaa laadukkaita käytettyjä premium-golfpalloja hyvin edulliseen hintaan. Grade A golfpallot ovat erinomainen vaihtoehto pelaajalla, joka haluaa pelata laadukkaalla pelipallolla, mutta ei ole valmis maksamaan täyttä hintaa upouudesta pallosta.

Osta Titleist Pro V1 -järvipallot verkkokaupasta

Grade A Titleist Pro V1 järvipallot

Golftarvikkeet.org suosittelee erityisesti ostamaan Titleist Pro V1 järvipalloja. Emme näe mitään syytä maksaa alennettua hintaa esimerkiksi distance-palloista. Parempi satsata laatuun, kun halvalla saa! Lisäksi Titleist Grade A Pro V1 palloista löytyy useita eri hintaluokan vaihtoehtoja: palloja voi ostaa joko uudelleen pakattuina tusinan laatikoihin tai sitten voi ostaa pallosäkin, jossa on selvästi suurempi määrä palloja.

Tusinapakattujen pallojen erinomainen puoli on siinä, että ne ovat useimmiten huomattavasti laadukkaampia. Niistä on karsittu heikoimmat yksilöt pois ja jäljellä on pääsääntöisesti hyväkuntoisia golfpalloja. Tusinapakatut pallot ovat kuitenkin hieman kalliimpia kuin suuremmat pallopussit.

Käytettyjen golfpallojen ostajan on kuitenkin syytä varautua siihen, että tusinaan mahtuu 1-2 heikkokuntoista palloa. Tämä on välttämätön paha, mutta useimmiten helposti riskin arvoinen. Järvipallot ovat usein jopa 3 kertaa halvempia kuin uudet vastaavat.

Minkä kuntoisella pallolla itse pelaat?

Joskus kun peli oikein kulkee, saattaa samalla pallolla mennä kierroskin putkeen. Usein käykin niin, että bägissä olevilla palloilla pelataan huomattavan paljon. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän väyliä pallolla on alla sitä heikommassa kunnossa se on. Käytettyjen pallojen ostamisen yhteydessä kannattaakin miettiä sitä, että minkä kuntoisilla palloilla itse juuri nyt pelaa.

Totuus useimmissa tapauksissa on se, että A-luokkaiset käytetyt golfapallot ovat useimmiten paremman kuntoisia kuin ne sinun tavallisesti käyttämäsi pallot. Joissain tapauksissa pallo on lyöty heti ensimmäisellä lyönnillä vesiesteeseen, minkä jälkeen se on huolellisesti pesty ja myyty sinulle. Osa järvipalloista onkin aivan uudenveroisia.

Saat siis premium-pallot käyttöösi distance-pallojen hinnalla!
Osta Titleist Pro V1 -järvipallot verkkokaupasta