Golfvarusteet

1 Tähteä2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 Arvostelua, Keskiarvo: 3.55Arvosteluita annettu 5)
Loading...Loading...

Hyvät golfvarusteet tekevät golfin pelaamisesta nautinnon!

Jokainen Golfari tietää, että pelaamaan lähdettäessä kannattaa aina tarkistaa ja miettiä mitkä varusteet ottaa mukaan ja mitkä jättää pois matkasta. Laadukkaat ja hyvät golfvarusteet varmistavat että pelaaminen on mukavaa säästä riippumatta ja peli sujuu vaikeallakin kentällä.

Golfvarusteiden hankintaan palaa usein paljon aikaa ja rahaa, ja golfarin kannattaakin miettiä hankintojaan tarkasti. Vanha ja hyväksi koettu ohjesääntö pätee myös golfiin: osta kerralla kunnollista. Hyvien ja laadukkaiden golfvarusteiden kanssa pelaa pitkään ja ne säilyttävät usein myös jälleenmyyntihintansa hyvin.

Minkälaiset golfvarusteet kannattaa ottaa golfmatkalle mukaan?

Suunnitteletko golflomaa ja mietit minkälaisia varusteita lomalle kannattaa ottaa mukaan? Golf-lomalle mukaan otettavat varusteet määräytyvät paljon loman pituuden sekä kohteen ja kohdemaan kelien mukaan. Paljon reissussa ollut Golfari tietää, että kannattaa pitää Check-listaa tärkeimmistä tavaroista, jotka pitää ehdottomasti olla matkassa. Sillä yllättävän moni golfari on unohtanut mitä ihmeellisimpiä tärkeitä tarvikkeita ja loma on ollut pilalla. Check-listan avulla et unohda mitään oleellista reissusta. Teimme listan perusasioista mitä kannattaa miettiä matkalla lähtiessä

Mailat – tärkeimmät varusteet golflomalla

Golf-mailat ovat golffaajan tärkein golf-varuste

Golfmailat ovat golfarin tärkein varuste. Jos suunnittelet golf-lomaa muista että mailat painavat ja valitse vain ne tärkeimmät mailat reissuun mukaan

  • Jos lähdet golfreissuun/lomalle ovat golfmailat tärkein golfarin varuste. Golf-mailat painavat ja siksi onkin hyvä miettiä mitkä ovat ne tärkeimmät mailat mitä reissussa tarvitaan. Yleisesti ottaen kannattaa matakaan ottaa maksimissaan 14 mailaa. Muista tarkistaa mailojen kunto!
  • Varmista, että suojaat mailat hyvin. Lentäessä ruumaan menevät golfmailat kannattaa laittaa kunnolliseen matkasuojaan. Hyvät mailat maksavat, eikä matkasuojaa hankkiessa kannata pihistellä. Katkennut tai kolhiintunut golfmailan varsi vetää kokeneemmankin golfarin naaman vakavaksi. Hyvää lomaa ei kannatakkaan pilata, vaan hankkia kunnollinen suoja rakkaimmilleen ja varmistaa että golflomalla pääsee pelaamaan tutuilla mailoilla.

Kengät – varmistavat että jalkasi pysyvät kunnossa koko golfreissun ajan.

Bootsit eivät ole ehkä parhaat kengät golfiin

Millaisia Golf-kenkiä sinä käytät pidemmällä pelireissulla? Bootsit eivät ole monenkaan golfarin ensimmäinen valinta. Pitkällä golfreissulla jalat joutuvat kovan rasituksen alle ja kunnolliset golf-kengät ovatkin oleellinen asia.

  • Varaa lomalle ainakakin kahdet parit golfkenkiä. Oletko koskaan mitannut paljonko viikon kestävällä Golflomalla tulee käveltyä? Jos et ole, niin olet varmasti huomannut, että jalat joutuvat erittäin kovalle rasitukselle reisuun aikana. Varaamalla kahdet hyvät golf-kengät reissuun varmistat, että pystyt pelaamaan aina kuivilla kengillä keleistä riippumatta.
  • Muista, että käyttää kunnollisia sukkia kenkien kanssa. Hyvä ja laadukas kenkä ei yksinään ole tae sille että jalat pysyvät kunnossa koko pelireissun ajan. Hyvä hengittävä sukka tukee jalkaa ja estää rakkojen syntymistä

Vaatteet – Kevyet ja tekniset golfvaatteet varmistavat pelinautinnon

  • Hyvien golfvaatteiden hankinta kannattaa aina. Tekniset golfvaatteet maksavat, mutta ne kuivuvat helposti ja hengittävät kuumalla ilmalla. Golfvaatteet, etenkin hyvillä teknisillä ominaisuuksilla varustetut ovat usein myös kevyitä ja vievät vähän tilaa matkalaukussa.
  • Älä kastele itseäsi. Varmista ennen reissua minkälaista säätä golflomakohteeseesi on luvattu. Sateisenaaikana kannattaa sadevaatteiden lisäksi pakata mukaan golfbägiä sateelta suojeleva sadesuoja, sekä myrskyvarjo.

Älä unohda perusvarusteita kotiin.

  • Varmista, että matkalle lähtevät myös pelaamisen perusvarusteet. Muista siis ottaa mukaan golfpallot, tiit, golfhanskat, aurinkolasit sekä kunnollinen päätä auringolta suojaava lippis. Golfetäisyysmittari / gps-golfkello auttavat tuntemattomalla kentällä pelaavaa tulkitsemaan etäisyydet oikein.
  • Älä kärvennä itseäsi auringossa. Aurinkoisessa kelissä pelaaminen on mukavaa, mutta suomalainen iho kannattaa suojata auringolta kunnolla. Laadukas aurinkorasva on yksi tae hyvälle lomalle, kun kyseessä on aurinkoinen golflomakohde. Ei ole ikävämpää tunnetta, kuin polttaa itsensä ensimmäisinä pelipäivinä ja joutua jättämään loput päivät pelaamatta punoittavan ihon takia. Suojaa itsesi siis aurinkorasvalla sekä hyvin peittävillä teknisillä golfvaatteilla.