Golfmailat

1 Tähteä2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 Arvostelua, Keskiarvo: 3.47Arvosteluita annettu 5)
Loading...Loading...

Tilaa golfmailat netistä

Golfmailojen tilaaminen netistä: 3 tärkeintä syytä miksi golfmailat tilatan nykyään netistä.

Golfmailat ostetaan yhä usemmin netistä. Suomalaiset golfarit ovat viimeisen viiden vuoden aikana löytäneet golfverkkokaupat toden teolla. Vielä 2000-luvun alussa ja sitä aiemmin oli lähes ainoa vaihtoehto hankkia mailat oman klubin pro-shopista tai paikallisesta golftarvikeliikkeestä. Hyvin harva tuli edes ajatelleeksi mailojen hankkimista ulkomailta. Jos joku mailat ulkomailta hankkikin, oli se useimmiten lomareissun yhteydessä tehty oston.Toisin on nykyään! Useimmat golfarit hyödyntävät netin suomia mahdollisuuksia ostaessaan golftarvikkeita. Listasimme mielestämme kolme tärkeintä syytä mikä on aihetuttanut sen, että yhä useampi päätyy hankkimaan golfmailat ja tarvikkeet kotimaisista ja ulkomaisista verkkokaupoista.

3 tärkeintä syytä miksi netti houkuttelee golfarin tilaamaan mailansa netistä:

  1. Netistä tilaamalla golfmailat saa huomattavasti halvemmalla
  2. Nettikaupoissa on paljon laajemmat valikoimat kuin paikallisissa golfliikkeissä
  3. Netistä ostaminen on käytännössä yhtä turvallista kuin mistä tahansa muualtakin

Nämä 3 vahvaa syytä ovat muokanneet Suomalaisten golfareiden ostokultturia ja netistä bägiin päätyykin mailoja niin nuorille kuin varttuneemmillekkin golfareille.

Netistä golfmailat ostavat säästävät usein rahaa

Golftarvikkeet ja erityisesti golfmailat ovat nettikaupoissa usein hyvinkin edullisia. Viime kauden malliston mailoja myydään jopa 50% alennuksella. Vielä kymmenen vuotta sitten juuri kenelläkään suomalaisella amatöörigolfarilla ei edes ollut golfmerkkien uutuusmailoja bägissään, vaan kaikkien mailat olivat enemmän tai vähemmän vanhoja. Silti niistä maksettiin aikan kunnollista hintaa. Ostessasi mailat netistä säästät siis selvää rahaa!

Uusia mailoja etsivän golfaria kehotamme lukemaan eri golfmailoista kertovat sivut mistä löydät  neuvoja erilaisten mailojen ostamiseen.

Lue siis nämä tekstit ennen kuin ostat mailoja:

Netistä löydät laajan valikoiman erilaisia golfmailoja ja tuotteita.

Verkkokaupoissa on tolkuton määrä golftuotteita ja vaihtuvuus on nopeaa. Golfmailojen kohdalla tämä tuo mukaan muutamia erinomaisia etuja. Kun valinnanvaraa on paljon, löytyy itselle sopiva mailasetti tai yksittäinen maila helpommin. Jos pelaaja etsii esimerkiksi valmissettiä, johon kuuluu mailat rauta ysistä kolmoseen stiffillä rautavarrella, on todennäköistä, että sopiva setti löytyy verkkokaupan hyllyltä, eikä tarvitse lähteä karsimaan esimerkiksi wedge-mailoja pois setistä. Toinen erinomainen seikka, jonka laaja valikoima suo pelaajalle, on se, että tarjolla on myös erikoisempia mailoja. Erityisesti tämä koskee wedge-mailoja sekä puttereita, joihin tyypillisesti tehdään ns. special tai limited edition -mailoja. Erityisesti Titleistin Scotty Cameron -putterit ovat tunnettuja erikoismalleistaan. Verkkokaupoissa on menekki niin suurta, että tarjolla voi olla hyvinkin pienen levikin mailoja.

Golfmailojen ostaminen netistä on turvallista

Turvallista ostamista ja laajat maksutavat

On erittäin turvallista tilata golfmailat netistä. Verkosta ostaminen on ollut turvallista jo pitkään. Ulkomaalaisissa ja suomalaissa verkkokaupoissa on erittäin hyvät maksutavat ja jos satut tekemään virhehankinnan niin palautukset toimivat. Golf-verkkokaupat tarjoavat usein paljon kivijalkamyymälöitä parempia maksutapoja mailojen hakkimiseen. Visakorttien ja perinteisten pankkimaksamisten lisäksi pystyt maksamaan ostoksesi erissä, mikä helpottaa isompien kerta hankintojen tekemistä. Golftarvikkeiden hankkimisessa ostosten summat usein kasvavat varsin isoiksi ja maksamalla ostoksesi erissä voit ostaa tinkimättä merkistä tai golfmailojen laadusta. Golf-verkkokaupat panostavat nykyään asiakaspalveluun ja mailojen / tarvikkeiden palauttaminen /vaihtaminen on yleensä erittäinkin helppoa. Muista kumminkin tutustua aina verkkokaupan palautusehtoihin ennen ostamista.

  • Pystyt tekemään isompia hankintoja hyvien maksutapojen takia
  • Palauttaminen on helppoa
  • Ostaminen on turvallista

Voit esimerkiksi tutustua tämän sivuston esittelemiin golf-verkkokauppoihin ja valita itsellesi mieleisen. Kerromme sinulle, että miksi kyseinen verkkokauppa on niin turvallinen. Useimmissa golfverkkokaupoissa on esimerkiksi palautusehdot erinomaisen hyviä ja asiakaspalvelua saa useimmiten myös suomeksi.

Hyödynnä demopäivät ja pro-shop

Tartu jokaiseen mahdollisuuteen tutustua uusiin mailoihin. Todennäköisesti klubillasi järjestetään muutamaan otteeseen kesän aikana demopäivät, joissa eri mailavalmistajat esittelevät uutuustuotteitaan. Hyödynnä tämä erinomainen tilaisuus testaamalla, että miltä mailat tuntuvat ja mikä mahdollisesti sopisi juuri sinulle.

Pro-shopista voit löytää myös testikäyttöön tarkoitettuja mailoja, joilla voit rangelyömisen lisäksi joissain tapauksissa jopa päästä kiertämäänkin. Esimerkiksi draiverin kohdalla kiertäminen onkin aivan ehdoton edellytys, sillä pelipallot lentävät rangepalloja huomattavasti paremmin ja oikeassa pelitilanteessa näet tarkasti, että miten maila sopii sinulle.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan draiverin tai vaikka kokonaisen rautasetin, voit tilata sen pilkkahintaan netin verkkokaupasta. Ei ole merkitystä, että mistä päin maapalloa mailat tilaat. Laatu on aina sama, jos merkki on todistettavasti aito ja laadukkaissa verkkokaupoissa mailat ovat aina aitoja merkkituotteita. Siksi ei ole mitään riskiä mennä harhaan enää tässä vaiheessa. Ota siis kaikki hyöty irti paikallisesta mailatarjonnasta ja tilaa itsellesi sopivat golfmailat netistä pilkkahinnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>